| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
İmam Hatip li

|
Tarih: Sun Apr 15, 2007 4:44 pm Mesaj konusu: [color=red][/color]Mustafa ABİİ noolur OKUUU !!! |
|
|
Biz Konya Selçuklu Anadaolu İmam Hatip Lisesi 10-C sınıfı öğrencisi olarak başta okulun eski(hazırlık okumuş) 10. sınıfları olmak üzere tüm tanıdığım kişilere sizin bu mükemmel programınızı önerdim ve yaklaşık bi 20 dinleyici daha kazandınız..
ama her dinlemede acaba EZGİ çalarlar mı diye soruyoruz kendimize..
lâkin hiç bir programda çalmıyorsunuz..rica etsem Eşref Ziya , Alper , Mustafa Cihat(mustafa abii nin adaşı ) , Dursun Ali ERZİNCANLI , vs..çalabilir misiniz...???
LÜÜÜTTTFEEEENNNN ...  _________________ İmam Hatip'iz çok ŞÜKÜR  |
|
| Başa dön |
|
 |
mustafaalcan Site Admin
|
Tarih: Mon Apr 16, 2007 11:26 am Mesaj konusu: müzik sorunsalı |
|
|
Arkadaşlar...
Bu müzik sorunsalını hiç açmayalım isterseniz.
Ben bu konuda yayında da konuştum. Bizim isim, şekil ve müzik türü takıntımız yoktur.
Biz sadece sevdiğimiz şarkıları çalıyoruz...
Sizin zevkleriniz de önemlidir bizim için ama..
ama..
ama işte:) _________________ FM bandında salınan Pişekar'dan... |
|
| Başa dön |
|
 |
pervane Misafir
|
Tarih: Mon Apr 16, 2007 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
O zaman Aykut Kuşkaya da istiyoruz mustafa abii  |
|
| Başa dön |
|
 |
jalousie
|
Tarih: Tue Apr 17, 2007 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| pervane yazmış: | O zaman Aykut Kuşkaya da istiyoruz mustafa abii  |
pervane_cim aykut kuskayayi sana vermezler..
yinede bi dene sen ama:p
sanmiyorum?
mustafa abi calar canimm kesinnn. _________________ tembellik her zaman aklin degismesini tetikler... |
|
| Başa dön |
|
 |
arevam-88

Kayıt: 10 Apr 2007 Mesajlar: 929 Konum: ya dalda sallanan yaprak ya yolda avlanan salak ikiside olmayın birini rüzgar birini hayat çarpar...
|
Tarih: Tue Apr 17, 2007 1:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
çalar ya kesin belkide çalmıştır _________________ KRALLAR YOKKEN COŞAR SOYTARILAR,KRALLAR YOKKEN EFELENİR ÇAKALLAR,VERİLEN HER ARANIN ELBET BİR SONU VAR,KRAL MEKANA GELİNCE KÖPEKLER AYAĞA KALKAR!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
pervane Misafir
|
Tarih: Tue Apr 17, 2007 1:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çal çal çal  |
|
| Başa dön |
|
 |
arevam-88

Kayıt: 10 Apr 2007 Mesajlar: 929 Konum: ya dalda sallanan yaprak ya yolda avlanan salak ikiside olmayın birini rüzgar birini hayat çarpar...
|
Tarih: Tue Apr 17, 2007 1:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
yapmayın arkadaşlar ne öyle ya çal çal çal diye ısrar etmeyin ya ters tepebilir  _________________ KRALLAR YOKKEN COŞAR SOYTARILAR,KRALLAR YOKKEN EFELENİR ÇAKALLAR,VERİLEN HER ARANIN ELBET BİR SONU VAR,KRAL MEKANA GELİNCE KÖPEKLER AYAĞA KALKAR!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
kokos

|
Tarih: Tue Apr 17, 2007 3:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
walla bırakın mustafa abimi onun çaldığı şarkılar gayet güzel benim isteklerimi de çalmaz mı acep  |
|
| Başa dön |
|
 |
xanaka
|
Tarih: Mon Apr 23, 2007 8:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
gereksiz bir istek alcan kardeşlerin programı istek hattı değilki hem istediğiniz isimlerin bazılarınden eserler çalıyor birde söyle birsey diyecegim alcan kardeşlerin yaptıgı program bir geyik programı yeni birazda programın formatına yakışır eserler çalınmalı ne bilim mesela dursun alı erzıncanlının şiirlerini bende severim ama boyle bir programla hiçbir alakası olamaz tabi nacizane benim görüşlerim
saygılar... _________________ KeNDiN oL!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|